Meny

Kontakt

Fastighetsbyrån Borås, Allégatan 59, Borås
Tel: 033 290 190
E-post: boras@fastighetsbyran.se

Kontakt

Har du frågor om bostäderna eller vill du veta mer om hur det är att köpa och bo i bostadsrätt? Vi hjälper dig gärna.

 

Ansvarig mäklare

Carolina är nyproduktionsansvarig på Fastighetsbyrån i Borås. Hon har stor erfarenhet av hela nyproduktionsprocessen och hennes mål är alltid att kunden ska känna trygghet genom varje steg av förloppet, från köp till tillträde. Har du fortfarande frågor som du inte fått svar på är du alltid välkommen att höra av dig.

Carolina Walker
Ansvarig Mäklare
Tel: 033-4300140
Mobil: 0709-62 27 00
carolina.walker@fastighetsbyran.se

 

 

Försäljningschef Cernera

Felix är försäljningschef på Cernera Fastigheter som står bakom Port17.  Han ansvarar för alla Cerneras nyproduktionsprojekt och är den som samordnar och leder arbetet med att upphandla byggentrepenörer, förhandla räntor och göra kalkylerna som avgör vilket pris du och dina grannar kan köpa era bostäder för. Felix brinner för att hitta hållbara och kostnadseffektiva lösningar och strävar efter att alltid överträffa bostadsköparnas förväntningar.

Felix Smith
Försäljningschef
Tel: 033-29 01 91
Mobil: 0738-21 01 21
felix.smith@cernera.se

 

Jag är intresserad, kontakta migDin personliga integritet är viktig för oss. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi hanterar dina personliga uppgifter på ett ansvarfullt sätt, oavsett i vilket syfte du är i kontakt med oss. Det huvudsakliga ändamålet med den personuppgiftsbehandling som Cernera utför är att tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster gentemot dig. Det finns flera olika skäl till att vi kan behöva samla in, hantera och spara dina uppgifter. T.ex. behöver vi spara dina personuppgifter för att fullgöra våra avtal, ge dig det vi har lovat eller för att kunna erbjuda dig så bra och anpassade tjänster som möjligt.


Genom att göra en intresseanmälan till någon av våra bostadsprojekt eller köpa bostad/hyra lokal från oss accepterar du vår Integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på info@cernera.se.

Läs hela vår integritetspolicy här.